hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    THY "Batman ve Superman"e sponsor oldu

    THY Batman ve Supermane sponsor oldu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Türk Hava Yolları (THY), 2016 yılının en çok beklenen filmlerinden "Batman ve Superman: Adaletin Şafağı"na resmi sponsoru oldu. Bu sponsorlukla THY, çizgi dünyasının en meşhur şehirleri Gotham City ve Metropolis'i de uçuş ağına eklemiş oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı M. İlker Aycı, gerçekleştirilen sponsorluk ile ilgili olarak, "Bu yılın  en önemli filmlerden birine sponsor olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu filmin Türk Hava Yolları markasına olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum" dedi.

    Warner Bros. Pictures Kıdemli Başkan Yardımcısı Gane Garlock, "Batman ve Superman'i partnerimiz Türk Hava Yolları ile gökyüzüne uçurmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

    Türk Hava Yolları'na ait bir uçağın içten ve dıştan görüntülerinin yer aldığı "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filminde kullanılan Batmobile aracının resmi taşıyıcı sponsoru da Türk Hava Yolları iştiraklerinden Turkish Cargo oldu. Buna göre Turkish Cargo dünyanın çeşitli yerlerindeki organizasyonlara Batmobile'ın taşınmasını sağlayacak.
    Bu yılki Oscar adaylarının gözden kaçan performansları
    Filmde Batman rolünde izlenen ünlü oyuncu Ben Affleck ve LexLuther karakterini canlandıran aktör Jesse Eisenberg ile bir reklam filmi çeken Türk Hava Yolları önümüzdeki günlerde bu filmin de yayınına başlayacak.

    "Batman v Superman: Adaletin Şafağı," filminin resmi sponsoru olan Türk Hava Yolları bu kapsamda filmin Los Angeles ve Londra'da gerçekleşecek galalarına da sponsor oldu.

    Türk Hava Yolları, Warner Bros Pictures ile gerçekleştirdiği bu işbirliğini taçlandırmak için Türk Hava Yolları filosundan bir uçağını da (Boeing 777) film temalı olarak giydirdi.

    THY Batman ve Supermane sponsor oldu

    THY Batman ve Supermane sponsor oldu

    Türk Hava Yolları önümüzdeki günlerde sosyal medya üzerinde gerçekleştireceği "Batman v Superman: Adaletin Şafağı" filmi temalı bir yarışma düzenleyecek.
    Evinizi satarken bu 5 maddeye dikkat!
    Yarışma sonucu kazananları filmin Los Angeles'da gerçekleşecek galasına Türk Hava Yolları'nın davetlisi olarak katılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow