hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    THY "Yılın Havayolu" seçildi

    THY Yılın Havayolu seçildi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Türk Hava Yolları "Yılın Havayolu" ödülünü alırken, Turkish Cargo "Yılın Kargo Havayolu", Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. "Yılın Uçak Bakım Onarım Merkezi", TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı da "Yılın Havalimanı" ödülünü aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Havacılığın bütün ana kategorilerinde ödül dağıtan tek uluslararası ödül olan Air Transport News Ödül Töreni, bu yıl Salzburg Mozart Evi'nde yapıldı.

    Törende, Türk Hava Yolları, "Yılın Havayolu" ödülünü alırken, iştirakleri Turkish Cargo "Yılın Kargo Havayolu" ve Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.de "Yılın Uçak Bakım Onarım Merkezi" ödülünü aldı. Törende, TAV Havalimanları tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı'na da "Yılın Havalimanı" ödülü verildi.

    Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, ödül ile ilgili olarak şunları söyledi:
    THY çalışanına zam ve ikramiye müjdesi
    "Geçtiğimiz yıl beşinci kez olmak üzere, Skytrax yolcu tercih ödülleri tarafından 'Avrupa'nın En İyi Havayolu' seçildik. 2023 hedefimiz, yolcu sayımızı 120 milyona, filomuzdaki uçak sayısını da 450'ye çıkarmak. İstanbul'a inşa edilmekte olan yeni havalimanının da büyümemize bambaşka bir ivme kazandıracağını öngörüyoruz."

    TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de, TAV olarak, başlangıçtan bu yana tüm operasyonların odağında müşteri memnuniyeti yer aldığını belirtti.

    Şener, "Yolcularımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını yakından takip ederek, buna uygun çözümler üretiyoruz. DHMİ, SHGM ve THY başta olmak üzere işbirliği yaptığımız tüm paydaşlarımıza ve bu başarıda katkısı olan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

    Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kahraman ise, "Bu önemli ödülü Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. adına havacılık endüstrisinin seçkin uzmanlarından oluşun bir jüri elinden almaktan gururluyum. Bu ödül Uçak Bakım Onarım konusunda yükselen markamızın tescilidir" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow