hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türk mobilya firması Buka Sofa Imm Köln Fuarı’na damga vurdu

    Türk mobilya firması Buka Sofa Imm Köln Fuarı’na damga vurdu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln Mobilya Fuarı bu yıl da sektörün önemli buluşma noktası oldu. Türkiye’de 10 milyar dolarlık pazar büyüklüğüne ulaşan, mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa da Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu. Buka Sofa, sektörde bir yenilik olan kılıf değişim konseptiyle öne çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her yıl binlerce sektör profesyonelinin buluşma noktası olan Imm Köln Fuarı, bu yıl 16-22 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Mobilya sektörünün en kapsamlı fuarı olarak kabul edilen Imm’de, 2017 yılının trendleri arasında yer alan oturma gruplarından yataklara, salon mobilyalarından çocuk odalarına kadar çok sayıda ürün sergilendi.

    Dünyada mobilya sektörüyle ilgili gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları yerinde görme ve değerlendirme fırsatı sunan Imm Fuarı’nın büyük önem taşıdığını ifade eden Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger; “Yaklaşık 150 bin kişinin ziyaret ettiği Imm Fuarı mobilya ve dekorasyon sektörünün en önemli uluslararası buluşma noktası olma özelliğini taşıyor. Mobilya sektörüne farklı bir anlayış getirme amacıyla kurulan Buka Sofa olarak 140 metrekarelik standımızda koleksiyonumuzu sergiledik. Ürünlerimiz ve sektörün ilgisini çeken tasarımlarımızla fuardan çok olumlu geri dönüşler aldığımızı söyleyebiliriz. Almanya başta olmak üzere farklı ülkelerden çeşitli proje ve işbirliği talepleri aldık. Bu fuar sayesinde başta Almanya olmak üzere çeşitli Arupa ülkeleri, Kanada, Lübnan, Romanya gibi farklı bölgelerden gelen alıcıların beğenisini kazandık. Ayrıca fuar son 3 gününde halka açıldı ve koleksiyonlarımız son kullanıcılar tarafından büyük ilgi gördü” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlham veren çocuk odaları

    Yatak odanızı güzelleştirmenin 20 yolu

    Duygulara dokunan kılıflar
    Değişebilen kılıf seçenekleriyle zevkinize uygun tasarım imkanı sunan Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya sektöründe bir yenilik olan kılıf değişim konseptiyle öne çıktı. Bukalemunların renk değiştirmesi gibi Buka Sofa kanepelerinin de kılıfları aynı kolaylıkla değişiyor. 500’den fazla kılıf ile birbirinden farklı renk ve desen seçeneği sunan Buka Sofa, değişen kılıflarla beraber kullanıcının da kendi modunu değiştiriyor.

    5 yılın sonunda 30 mağaza
    2017 yılında İstanbul Anadolu yakasında, Ankara, İzmir ve Antalya’da mağaza zincirini genişletmeyi planlayan Buka Sofa, 2017 yılında yurtdışında da franchise olarak 3 mağaza açmayı hedefliyor. Ayırca, Buka Sofa beş yılın sonunda mağaza sayısını 30’a çıkarmayı planlıyor.

    Türkiye mobilya sektörünü ve fuarı değerlendiren Buka Sofa Genel Müdürü Gamze Stöger; “Imm Köln Fuarı gibi uluslararası düzeyde fuarların Türkiye’de mobilya sektörünün gelişmesi ve dünyada tanıtılmasına önemli katkısı olduğunu düşünüyoruz. Biz de mobilya sektörünün yeni oyuncularından Buka Sofa olarak tasarım ve özelleştirilebilir akıllı çözüm seçenekleriyle öne çıkan ürünlerimizi tüketicilerle ve sektör profesyonelleriyle buluşturduk. Imm Fuarı ayrıca tüm dünya trendlerini yakından takip etmek için iyi bir platform sunuyor. Bu sene fuarda canlı renklerin kullanımı ve farklı koltuk takımlarıyla farklı kumaşların uyumu dikkat çekti. Özellikle ölçü olarak daha geniş ve rahat koltuklarla berjerlerin bir arada kullanımı öne çıktı. Sade ve modern tasarımlarla birlikte renkli kumaşların kullanımı sezonun trendlerine damgasını vurdu” dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow