hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tursan iflasını istedi

    Tursan iflasını istedi
    expand

    Okullara öğrenci servisi hizmeti de sağlayan Tursan'ın, büyük yatırımlar yapıp karşılığını alamadığı için iflasını istediği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Okullara öğrenci servisi hizmeti de sağlayan Tursan, iflasını istedi. Dünya Gaztesi'nden İrem Çetingöz'ün haberine göre, şirketin, büyük yatırımlar yaparak, karşılığını alamadığı için iflasını istediği belirtiliyor.

    Konu ile ilgili açıklama yapan İstanbul Servis Araçları Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Özsoy, firmanın geçmişte de sektörde bu konuya benzer birçok firmanın aynı durumu yaşadığını söyledi. "Şu anda 18 milyon lira alacağı ve 7 milyon lira borcu olan bir firma iflas edemez" diyen Özsoy, Tursan'ın son dönemlerde başka sektörlerde büyük yatırımlı işlere girdiğini belirtti.

    Özsoy, örnek olarak Tursan'ın yapmış olduğu HSBC Projesi'ni 1 Nisan'da Altur firmasının aldığını anlattı. Özsoy, şöyle devam etti: "Okullara öğrenci servisi hizmeti artık büyük şirketlerden alınıp, esnaflara verilsin. Bu şekilde iflasların da önü kesilecek. Tursan girdiği büyük yatırımlı işlerinin karşılığını alamadı. Çalışanlarının parasını ödeyemeyeceği için iflasını istedi" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow