hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenilenen Tchibo cirosunu artırdı

    Yenilenen Tchibo cirosunu artırdı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Alışveriş sitesi Tchibo, kullanıcılarının ihtiyaçlarına göre yenilenerek bir önceki yıla göre cirosunu yüzde 25 artırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2005 yılından bu yana Türkiye genelinde 56 mağazası bulunan Tchibo, şimdi de internet mağazası www.tchibo.com.tr 'yi yeniledi.

    Yenilenen www.tchibo.com.tr ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tchibo E-ticaret Departman Yöneticisi Cihat Kültür, şunları söyledi:

    "Uzun soluklu pazar araştırmalarımız sonucunda müşterilerimizden gelen geri bildirimleri değerlendirerek www.tchibo.com.tr 'yi yeniledik.

    Haziran ayı işsizlik rakamları açıklandı

    Tchibo, kurumsal kimliğini çok daha net bir şekilde ifade eden, ürün görsel sayısını ve boyutlarını artırarak müşterilerinin ürün hakkında daha fazla bilgi edinmesini sağlayan bir yapıya kavuştu. Böylece çok daha fazla ürünü aynı anda satışa sunan yeni sitemizi kullanıma açtık."

    Yapmış oldukları testlerde yeni site versiyonunun eskisine oranla yüzde 12 daha iyi geri dönüş sağladığını gözlemlediklerini ifade eden Cihat Kültür, şöyle konuştu:

    "Tchibo.com.tr'nin ara yüzünün yenilenmesiyle birlikte haftalık değişen temalarımıza ek olarak 'Vazgeçilmez Klasikler' koleksiyonumuzun da yer aldığı 15 farklı kategorimizi müşterilerimize sunmaya başladık. Yenilenen sistemle geçen yıla oranla ciromuz da yüzde 25 artış yaşandı.

    Online satışlardaki artışa ek olarak sepet oranımız da yükseldi. Türkiye'deki diğer benzer sistemlerden farklı olarak müşterilere üye olmadan da sipariş verebilme imkanı ve arzu edilen ürünleri bulabilmek için gelişmiş arama fonksiyonu sağlayan Hunter sistemiyle sitemizi ziyaret eden kullanıcı sayımız da geçen yıla göre yüzde 15 arttı. Hedefimiz bu oranı daha da yükseltmek ve en büyük 10 internet sitesi arasına girmek."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow