hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA AÇIKLAMASI: Thodex kimin, ne kadar, merkezi nerede? Thodex nedir, ne zaman kuruldu?

    SON DAKİKA AÇIKLAMASI: Thodex kimin, ne kadar, merkezi nerede Thodex nedir, ne zaman kuruldu
    expand

    Thodex yerli kripto borsası olarak tanıtılmıştır. Thodex 2 milyar dolarlık vurgun iddiaları ile gündeme geldi. Thodex sahibinin yurt dışına kaçtığı iddiaları da yer almaktadır. Birçok insan 'Thodex kimin, Thodex merkezi nerede, Thodex nedir, Thodex ne zaman kuruldu?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte Thodex hakkında bilgiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Thodex ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Thodex yerli kripto borsası olarak dikkat çekiyor. Peki ama Thodex mağdurları kimdir, merkezi nerede?

    Thodex nedir?


    Thodex kısaca kripto paraların alınıp satıldığı bir kripto para borsası olarak adlandırılabilir. Tanıtımında birçok ünlü ismi oynatarak dikkatleri bir anda üzerine çeken kripto para borsası, Türkiye’nin ilk yerli kripto para borsası olduklarını belirtmişti.

    Thodex kimin?

    Thodex Faruk Fatih Özer'in kuruculuğunu üstlendiği kripto para borsasıdır. Kripto para borasında bir süredir işlem yapılamaması ve sahibinin yurt dışına kaçtığı iddiaları sorasında Thodex’in battığı öne sürüldü. Tam 2 milyar dolarlık bir kaybın gündemde olduğu Thodex’te bir süredir işlem yapılamazken sahibi Faruk Fatih Özer de tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

    Thodex merkezi nerede?

    Thodex'in merkezi Kadıköy'de yer alıyor. Türkiye’de işlem yapan kripto para borsalarından Thodex’te iki gündür işlem yapılamıyor. 391 bin kişinin işlem yaptığı platformun kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına çıktığı öne sürüldü. Çok sayıda kişinin suç duyurusu üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı merkezi Kadıköy’de bulunan şirket ile ilgili Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından "nitelikli dolandırıcılık" ve "suç örgütü kurmak" suçundan re’sen soruşturma başlattı. Sabah saatlerinde de şirketin merkez ofisinin bulunduğu binaya polis geldi. Polis incelemenin ardından binadan ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow