hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çeyrek altın ve gram altında son dakika verileri... İşte yeni rekor ve altın fiyatları...

    Çeyrek altın ve gram altında son dakika verileri... İşte yeni rekor ve altın fiyatları...
    expand

    Altının gram fiyatı tüm zamanların rekorunu kırdı. Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre 21 Temmuz 2020 Salı günü saat 15:25’te gram altın 405 TL seviyesini aştı. Geçtiğimiz haftalarda da 400 lira barajını aşarak rekor tazeleyen altındaki yükseliş sürüyor. Peki, altın fiyatlarındaki son dakika verileri neler ve çeyrek altın bugün ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gram fiyatındaki yeni rekor 405 TL olarak belirlendi. Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre 21 Temmuz’da rekor tazeleyen gram altın saat 15:25’te 405 TL seviyesini aştı. Altının gram fiyatındaki artış diğer altın türlerini de etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar?

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yüzde 1,17’lik artışla birlikte çeyrek altın alış fiyatı 569,80 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 66,80 TL seviyelerinden işlem görüyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satış oranları arasındaki farkın diğer altın türlerine göre daha az olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 631 TL’den alınıp 2 bin 654 TL’den satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 839 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow