hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Altın kaç TL? Canlı altın fiyatları! 29 Ekim anlık Gram altın çeyrek altın ne kadar?

    Son dakika: Altın kaç TL Canlı altın fiyatları 29 Ekim anlık Gram altın çeyrek altın ne kadar
    expand

    Altının gram fiyatı 29 Ekim Perşembe günü de dolar kuru ve ons altın fiyatına bağlı olarak değişkenlik göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşadığı yukarı yönlü değişimle gram altın 500 lira sınırını aşmayı başarmıştı. Altındaki değişim devam ediyor. Peki ama güvenli liman altın bugün kaç TL'den işlem görüyor? İşte 29 Ekim 2020 Perşembe günü anlık altın fiyatları!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gram fiyatı 29 Ekim Perşembe günü de dolar kuru ve ons altın fiyatına bağlı olarak değişkenlik göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşadığı yukarı yönlü değişimle eski seviyesine geri dönen gram altın 500 lira sınırını aşmayı başarmıştı. Peki ama güvenli liman altın bugün kaç TL'den işlem görüyor. İşte 29 Ekim 2020 Perşembe günü anlık altın fiyatları!  

    BUGÜN GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gramı piyasalarda Perşembe günü 10:37 itibariyle 502 TL’den işlem görmeye başladı. Aynı esnada altının ons fiyatı ise bin 883 dolarda bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN FİYATLARI 29 EKİM 2020

    Çeyrek altının bugünkü alış fiyatı 715 lirada konumlanırken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 825 lirada yer alıyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Hem alış hem de satış fiyatı yeniden 3 bin liranın üzerine çıkan cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 262 liradan alınırken 3 bin 291 liradan satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow