hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika gelişmesi: Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında? Faruk Fatih Özer nerede? Faruk Fatih Özer biyografisi hayatı merak edildi!

    Son dakika gelişmesi: Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında Faruk Fatih Özer nerede Faruk Fatih Özer biyografisi hayatı merak edildi
    expand

    Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli? soruları sıklıkla araştırılıyor. Faruk Fatih Özer'in nereye kaçtığı birçok insan tarafından merak ediliyordu. Tayland ve Tiran'a kaçtığı iddia edilen Faruk Fatih Özer adı gündemde. Türkiye'de işlem yapan kripto para borsalarından Thodex'te iki gündür işlem yapılamıyor. 391 bin kişinin işlem yaptığı platformun kurucusu Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına çıktığı öne sürüldü. İddiaların hedefindeki Faruk Fatih Özer yazılı açıklama yaptı. İşte Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kripto para piyasasında tanıtım için harcadığı miktarla gündem olan ve birçok ünlü ismi Thodex tanıtımında kullanan Faruk Fatih Özer ile ilgili sosyal medyada çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Peki ama Faruk Fatih Özer kimdir, kaç yaşında, nereli?

    Faruk Fatih Özer kimdir?

    Faruk Fatih Özer çalışma hayatına 2007 yılında başladı. 2008 yılında Koineks şirketi ile kripto para borsasında giriş yaptı, 2017 yılının eylül ayı ile beraber Thodex’i kurdu ve Koineks’in mevcut kullanıcıları Thodex’e taşındı. Bir dönem e-ticaret sektöründe de aktif olan Faruk Fatih Özer, ardından yazılım teknolojileriyle ilgilenmeye başladı. Thodex şirketi başta Türkiye olmak üzere Myanmar, Azerbaycan ve İngiltere gibi ülkelerde de faaliyet gösteriyordu. Özer’in 27-28 yaşında olduğu ifade edilse de resmi bir bilgi bulunmuyor.

    2 milyar dolarlık kripto para dolandırıcılığı yaptığı öne sürülen Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer, yazılı açıklamasında kaçmadığını söyledi. Özer, "Birkaç gün içerisinde Türkiye'ye dönüş yaparak adli makamlar ile işbirliği içerisinde gerçeklerin ortaya çıkmasını sağlayacağımı ve kullanıcıların mağduriyetinin önlenmesi için elimden gelen gayreti göstereceğimi beyan ederim" dedi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow