hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Zamlı memur maaşları 2022! En düşük emekli ve memur maaşı ne kadar? (Emekli sandığı, bağkur, SSK emekli zammı)

    Son dakika: Zamlı memur maaşları 2022 En düşük emekli ve memur maaşı ne kadar (Emekli sandığı, bağkur, SSK emekli zammı)
    expand

    Son dakika gelişmesine göre kabine toplantısı devam ediyor. Memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam sonrası zamlı memur maaşı tablosu merak ediliyor. Peki emekli sandığı emekli maaşı ne kadar? Bağkur emeklisine ne kadar zam yapıldı? İşte memur ve emeklilerin merakla beklediği kritik toplantıya dair bilgiler...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de gerçekleşiyor. Memur ve emekli maaşlarının bu toplantıda netleşmesi bekleniyor. TÜİK'in açıkladığı enflasyon rakamları sonrası emekli maaşı ne kadar olacak? Memur zamları ve emekli sandığı, bağkur SSK emeklisi zamlarına dair bilgiler ve 2022 en düşük emekli ve memur zamları...

    Memur zamları ne kadar?

    Henüz bir açıklama yapılmadı. Memur ve emekli aylıklarına enflasyon oranının üzerinde bir ücret artışı yapılacağını açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in bu konuda kabineye bir sunum yapması planlanıyor.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Aylık geliri 1500 liradan başlayan 1 milyon 266 bin emeklimizin maaşlarını 2 bin 500 liraya yükseltmiş oluyoruz. Yeni düzenlemeye göre hiçbir emeklimiz 2 bin 500 liranın altında maaş almayacak. Memurlarımızın maaş artış oranını yüzde 30,5'e çıkartarak onlara ilave bir sosyal destek sağlamış oluyoruz. Hiçbir vatandaşımızı fiyat artışlarının yükü altında bırakmadık. Vatandaşlarımızın gelirlerini enflasyonun altında ezdirmeyecek özel tedbirler aldık.'' dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow