hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SONUÇLAR AÇIKLANDI! Milli piyango 2022 QR bilet sorgulama! Büyük ikramiye kime çıktı? 2022 amorti kazanan numaralar

    SONUÇLAR AÇIKLANDI Milli piyango 2022 QR bilet sorgulama Büyük ikramiye kime çıktı 2022 amorti kazanan numaralar
    expand

    Milyonlar bugün gerçekleşen milli piyango çekilişindeki büyük ikramiyenin hangi numaralara isabet ettiğini merak ediyor. Büyük ikramiye ve amortinin hangi rakamlara, hangi numaralara çıktığı bilet alanlar tarafından araştırılıyor. Millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV YouTube sayfasından canlı çekilişi gerçekleşen Milli Piyango 2021 yılbaşı çekilişinde sonuçlar merak ediliyor. Kanal D canlı yayınıyla ekrana gelen büyük ikramiye ve amortinin hangi rakamlara isabet ettiği sorgulanıyor. İşte sıralı tam liste yayınlandı mı sorusunun yanıtı!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango 31 Aralık 2021 yılbaşı özel çekilişi için heyecan giderek artıyor. Bilet alanlar büyük ikramiyenin hayalini kuruyor. 120 milyon TL’lik büyük ikramiyenin hangi rakamlara çıkacağı merak ediliyor. Amorti’den 120 milyon TL’ye kadar birçok ikramiye dağıtılacak.  Milli Piyango amorti numarası sorgulama işlemi ve 2022 Milli Piyango amorti hangi numara çıktı?  

    Milli Piyango 2022 yılbaşı özel çekilişi sonuçları araştırılıyor. Milyoner olma hayali kuran insanlar Milli Piyango 2021 sonuçlarını bekliyor. Büyük ikramiye 100 milyon TL olarak belirlenirken amorti başta olmak üzere, 5 bin, 10 bin TL, 1 milyon TL, 10 milyon TL gibi çeşitli ikramiye ödülleri de dağıtılacak. Milli Piyango amorti numarası ile bilet bedeli geri kazanılmaktadır.

    Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 120 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği semt ve rakamlar henüz belli olmadı.

    2021 MİLLİ PİYANGO AMORTİ NUMARASI SORGULA

    Amorti rakamları, Milli Piyango biletinin son rakamı olarak bilinmektedir. Her çekilişte 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan birisi biletinizin son rakamı ise biletiniz amorti ikramiyesi kazanmış olur. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Amorti çıkan rakamlar: 4-5

    Bilet sorgulama işlemi için tıklayınız...

    Milli Piyango 2021 büyük ikramiye sorgulama!

    120 Milyon TL’lik büyük ikramiyenin hangi numara isabet ettiği merak ediliyor. Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete isabet edene kadar çekiliş devam edecek. Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2021 gecesi çekilişten sonra millipiyangoonline.com’da yer alacak.

    BÜYÜK İKRAMİYE'NİN İSABET ETTİĞİ NUMARA : 9 - 8 - 7 - 6 - 0 - 6 - 6

    Milli Piyango Bilet Sorgulama işlemi için tıklayınız...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow