hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti! Süper Loto 10 Ocak 2021 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da!

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti Süper Loto 10 Ocak 2021 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da
    expand

    Süper Loto sonuçları 10 Ocak 2021 tarihli çekilişin ardından Milli Piyango Online adresinden ilan edildi. Süper Loto bilet sorgulama işlemleri de aynı adres üzerinden çekilişin tamamlanmasıyla yapılabilmektedir. 10 Ocak 2021 tarihli Süper Loto çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    27 milyon 798 bin liralık devirli ikramiye tutarının olduğu Süper Loto’da yeni çekiliş bu akşam yapıldı. Şans oyunu tutkunlarının heyecanla beklediği çekiliş saat 21:30’da başladı ve Milli Piyango TV’den canlı izlendi.

    Haftanın üç günü çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanıyorlar. 6 bilen kişinin büyük ikramiyenin sahibi olduğu çekilişlerde ikramiye detayları ise çekilişin tamamlanmasının ardından paylaşılıyor.

    SÜPER LOTO 10 OCAK 2021 SONUÇLARI MİLLİ PİYANGO ONLİNE

    Milli Piyango Online adresi üzerinden kolaylıkla öğrenilebilecek olan sonuçlar saat 21:30’da başlayan çekilişte belli oldu. Yaklaşık 5 dakika sürecek çekilişin ardından “millipiyangoonline.com” üzerinden bilet sorgulama da yapılabilecek.

    SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ...

    Dileyen kullanıcı tek tek numaralara bakabileceği gibi dileyen kullanıcı da biletin seri numarasını girerek sorgulama yapabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çekilişte 2, 3, 4 ve 5 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında hangi talihlinin ne kadar ikramiye alacağı da kesinleşmiş olacak. İkramiye bilgileri ile ilgili tüm detaylar da yine Milli Piyango Online üzerinden kolaylıkla öğrenilebilecek. Haftanın üç günü çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda her çekilişte 6 talihli numara belirleniyor ve her kolon başı 3 TL’lik ücret ödeniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow