hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti! Süper Loto 11 Nisan 2021 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com'da'

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti Süper Loto 11 Nisan 2021 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.comda
    expand

    Şans oyunu tutkunlarını heyecanla bekledikleri Süper Loto sonuçları bugün diğer çekilişlerde olduğu gibi canlı yayında belirlenecek. 16 milyon 97 bin liralık devreden ikramiye tutarı bulunan çekilişte büyük ikramiyenin isabet ettiği rakamlar canlı yayın ile öğrenilecek. Peki, 11 Nisan 2021 Süper Loto sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto sonuç sorgulama işlemleri çekilişin tamamlanmasının hemen ardından şans oyunu tutkunları tarafından gerçekleştirilecek. Tam 16 milyon 97 bin liralık devirli ikramiye tutarının bulunduğu çekiliş Milli Piyango TV üzerinden canlı izlenebilecek. Haftada 3 kez çekilişi yapılan Süper Loto’da bu haftanın son çekilişi bugün yapılacak.

    11 NİSAN 2021 SÜPER LOTO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30’da başlayacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Çekiliş ise Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

     

    Haftanın son Süper Loto çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

    Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 3 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve “millipiyangoonline.com” adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow