hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto 16 Mayıs 2021 sonuçları Milli Piyango Online adresinde yer alacak

    Süper Loto 16 Mayıs 2021 sonuçları Milli Piyango Online adresinde yer alacak
    expand

    16 Mayıs 2021 Süper Loto sonuçları devreden büyük ikramiye tutarının 12 milyon 337 bin lira olduğu çekilişte büyük ikramiyenin isabet ettiği talihli rakamları gösterecek. Peki, Süper Loto 16 Mayıs 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto’da 16 Mayıs 2021 tarihli haftanın son çekilişi bugün yapılacak. 12 milyon 337 bin liralık ikramiye tutarını kazanmaya çalışacak olan talihli adayları çekilişi canlı olarak izleyebilecekler. İşte çekiliş öncesi bilinmesi gereken bazı detaylar…

    16 MAYIS 2021 SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftanın son Süper Loto çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

    Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 3 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve “millipiyangoonline.com” adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow