hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti! Süper Loto 17 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com'da!

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti Süper Loto 17 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.comda
    expand

    Süper Loto salı, perşembe ve pazar günleri çekilmektedir. 17 Ocak 2021 tarihli Süper Loto çekilişi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Süper Loto'da 6 bilen büyük ikramiyenin sahibi olmaktadır. Çekiliş millipiyangoonline.com üzerinden canlı yayınlandığı gibi sonuçları da sorgulanmaktadır. Peki ama Süper Loto 17 Ocak 2021 tarihli çekiliş bilgileri neler? İşte Süper Loto 17 Ocak saat kaçta çekilecek, ikramiye ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın 3 günü çekilişi gerçekleşen Süper Loto'da bu akşamki heyecanlı bekleyiş sona erdi. Çekiliş öncesi birçok şans oyunu tutkunu 'Süper Loto çekilişi saat kaçta, ikramiye ne kadar?' sorularının yanıtlarını araştırmıştı. Çekiliş 21:30'da gerçekleşti. Süper Loto bileti alan şanslı adaylar, 17 Ocak Süper Loto sonuçlarının nasıl sorgulanacağını araştırıyor. İşte Süper Loto'nun 17 Ocak 2021 tarihli çekiliş sonuç sorgulama ekranı...

    Süper Loto'nun 17 Ocak 2021 tarihli çekilişinde devreden büyük ikramiye tutarı 29.841.274 TL olarak açıklandı. Çekiliş bu akşam saat 21:30'da Milli Piyango Online web sitesinde ve YouTube kanalından canlı yayınlandı.

    Süper Loto'da 2,3,4,5,6 bilenler ikramiye kazanmaktadır. 6 bilenler büyük ikramiyenin sahibi olmaktadır.

    SÜPER LOTO SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ 


    Süper Loto nasıl oynanır?

    Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow