hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti! Süper Loto 18 Şubat 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti Süper Loto 18 Şubat 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta
    expand

    Süper Loto sonuçları 18 Şubat 2021 tarihli çekiliş sonrasında talihli adaylarının bilgisine sunulacak. Çekiliş diğer haftalarda olduğu gibi Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak takip edilebilecek, bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Peki, Süper Loto 18 Şubat 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto sonuçları için geri sayım Milli Piyango TV’de çekilişin başlamasıyla birlikte sona erdi. Talihli adaylarının canlı yayında takip edebilecekleri çekiliş şans oyunu tutkunlarını ekran başına kilitledi. Çekilişte 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar.

    SÜPER LOTO SONUÇLARI 18 ŞUBAT 2021 NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    18 Şubat 2021 Perşembe günü çekilişi gerçekleştirilecek olan şans oyununun canlı yayını saat 21:30’da başladı. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından da talihli adayları “millipiyangoonline.com” üzerinden bilet sorgulama yapabilecekler.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    18 yaşından büyük herkesin oynayabildiği şans oyununda haftanın üç günü çekiliş gerçekleştiriliyor. Oynamak isteyen kişilerin kolon başı 3 TL ücret ödedikleri Süper Loto “millipiyangoonline.com”, Milli Piyango mobil uygulaması ve bayiler aracılığıyla oynanabiliyor.

    İkramiye ile ilgili detaylar ise çekilişin tamamlanmasının ardından netleşiyor. Bugün gerçekleştirilecek olan çekilişte 12 milyon 487 bin liralık devirli ikramiye tutarı bulunuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow