hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto 26 Ekim 2021 sonuçları bugün canlı çekiliş sonrası millipiyangoonline.com adresinde!

    Süper Loto 26 Ekim 2021 sonuçları bugün canlı çekiliş sonrası millipiyangoonline.com adresinde
    expand

    Süper Loto sonuçları 26 Ekim 2021 çekilişi ile bugün canlı yayında belli olacak. 50 milyon 513 bin liralık büyük ikramiyeye sahip olan şans oyununda gözler talihli numaralarda olacak. Peki, Süper Loto 26 Ekim 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.com adresinde olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ilk Süper Loto çekilişi bugün yapılıyor. 50 milyon lirayı aşan büyük ikramiyesiyle Çılgın Sayısal Loto’dan sonra en yüksek ikramiyeyi veren şans oyununda talihli rakamlar canlı yayında belirlenecek. İşte çekiliş öncesinde şans oyunu tutkunlarının bilmesi gereken detaylar…  

    26 EKİM 2021 SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftanın ilk çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

    Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 3 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve “millipiyangoonline.com” adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow