hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti! Süper Loto 26 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.com'da!

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti Süper Loto 26 Ocak 2021 çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.comda
    expand

    Süper Loto'da bu akşam çekiliş heyecanı sona erdi. Haftanın üç günü çekilen Süper Loto'da bu akşamki çekiliş 21:30'da gerçekleşti. Süper Loto çekiliş sonuçları ise millipiyangoonline.com üzerinden sorgulanabilecek. Peki ama Süper Loto çekilişin büyük ikramiye ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto çekilişi salı, perşembe ve pazar günleri gerçekleşmektedir. Süper Loto'da büyük ikramiye 33 milyon TL'yi aştı. Süper Loto devreden büyük ikramiye 33.959.232 olarak açıklandı. Peki ama Süper Loto çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır?


    Süper Loto çekilişi bu akşam 21:30'da Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. Noter huzurunda gerçekleşen çekiliş millipiyangoonline.com üzerinden de sorgulanabilecek. 

    Süper Loto sonuç sorgulama sayfası için tıklayınız

    Süper Loto nasıl oynanır?

    Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow