hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 Aralık 2020 Süper Loto sonuçları ve bilet sorgulama saat kaçta Milli Piyango Online’da?

    3 Aralık 2020 Süper Loto  sonuçları ve bilet sorgulama saat kaçta Milli Piyango Online’da
    expand

    3 Aralık 2020 Süper Loto çekiliş sonuçları Milli Piyango Online adresinde yerini alacak. Şans oyunu tutkunlarının 17 milyon lirayı aşan büyük ikramiyenin sahibi olabilmek için katıldıkları oyunun çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Süper Loto sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” üzerinden yapılabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto’da 17 milyon 77 bin liralık devirli ikramiyenin sahibinin aranacağı çekiliş bu akşam gerçekleştirilecek. Milli Piyango TV üzerinden çekilişi canlı olarak izleyebilecek şans oyunu meraklıları çekilişe ilişkin ikramiye bilgilerine ise “millipiyangoonline.com” üzerinden ulaşabilecekler.

    Çekiliş sonrasında 2,3,4,5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekilişte 6 bilenin çıkması halin büyük ikramiye o kişiye verilecek, 6 bilen çıkmaması durumunda ise büyük ikramiye bir sonraki çekilişe devredecek.

    SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

    Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak çekiliş bu adresten takip edilebilecek. 3 Aralık 2020 Perşembe günü yapılacak çekiliş saat 21:30’da başlayacak ve yaklaşık 5 dakika sürecek.

    3 ARALIK SÜPER LOTO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA MİLLİ PİYANGO ONLİNE’DA

    “millipiyangoonline.com” üzerinden bilet numarasını giren kişiler kendilerine ikramiye çıkıp çıkmadığını kontrol edebilecekler. Çekilişin tamamlanmasının hemen ardından ikramiyelerle ilgili tüm detaylar da paylaşılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BİLET SORGULAMA ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow