hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti! Süper Loto 4 Mart 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti Süper Loto 4 Mart 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta
    expand

    Süper Loto sonuçları 4 Mart 2021 çekilişi sonrasında talihli adayları tarafından öğrenilecek. Canlı yayında gerçekleştirilecek olan Süper Loto 4 Mart 2021 çekilişi Milli Piyango TV üzerinden takip edilebilecek. Peki, Süper Loto bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    16 milyon 386 bin TL’lik devirli büyük ikramiyesi ile Süper Loto bugün bir kez daha çekilecek. Büyük ikramiye tutarının 17 milyon liraya yaklaşmasının beklendiği şans oyununda talihli adayları 2, 3, 4, 5 ve 6 bilmelerinde ikramiye almaya hak kazanacaklar. 6 bilen çıkması halinde de büyük ikramiyenin sahibi olacak. İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında netleşecek.

    SÜPER LOTO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    4 Mart 2021 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan çekiliş saat 21:30’da başlayacak. Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenebilecek çekilişin ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasıyla birlikte de 21:35-21:36 gibi bilet sorgulama işlemlerinin başlaması bekleniyor.

    BİLET SORGULAMA ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

    Şans oyunu tutkunları diledikleri takdirde kolon başı 3 TL ödeyerek oyunu oynayabilirler. Süper Loto oyunu “millipiyangoonline.com” internet adresi aracılığıyla ya da Milli Piyango mobil uygulaması ile online olarak oynanabilir. Dileyen kişiler de bayiler aracılığıyla yine oyunu oynayabilirler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow