hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto 5 Ağustos 2021 sonuçları ve bilet sorgulama saat kaçta Milli Piyango Online'da olacak?

    Süper Loto 5 Ağustos 2021 sonuçları ve bilet sorgulama saat kaçta Milli Piyango Onlineda olacak
    expand

    5 Ağustos 2021 Süper Loto sonuçları bugün Milli Piyango TV canlı yayınında belli olacak. 15 milyon 97 bin liralık ikramiye tutarı bulunan şans oyununda talihli rakamların tamamını bilen kişi ya da kişiler büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Peki, Süper Loto 5 Ağustos 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto’da 15 milyon lirayı aşkın ikramiye tutarının isabet ettiği talihli numaralar bugünkü canlı yayında belirlenecek. Noter huzurundaki çekiliş Milli Piyango TV üzerinden takip edilebilecek. Peki, çekiliş ne zaman başlayacak?

    5 AĞUSTOS 2021 SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftanın ikinci çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

    Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 3 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve “millipiyangoonline.com” adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow