hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto 6 Ekim 2022 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com adresinde!

    Süper Loto 6 Ekim 2022 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com adresinde
    expand

    6 Ekim 2022 Süper Loto sonuçları 139 milyon 831 bin liralık devirli ikramiye tutarı bulunan şans oyununda bugünün kazandıran rakamlarını gösterecek. Şans oyunu tutkunları canlı çekilişte kazandıran sayıları öğrenebilecekler. Peki, Süper Loto 6 Ekim 2022 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.com sayfasında yer alacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın ikinci Süper Loto oyunu çekilişinde gözler bugünün kazandıran sayılarında olacak. Talihli adayları canlı yayında tespit edilecek olan 6 talihli numarayı doğru olarak tahmin ederse büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. İşte çekiliş öncesinde bilinmesi gereken tüm detaylar…

    6 EKİM 2022 SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Süper Loto çekilişi perşembe günü saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftanın ikinci çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

    Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 4 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve “millipiyangoonline.com” adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow