hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti! Süper Loto 27 Aralık 2020 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da

    Süper Loto çekilişi gerçekleşti Süper Loto 27 Aralık 2020 sonuçları ve bilet sorgulama Milli Piyango Online’da
    expand

    Süper Loto'nun 27 Aralık 2020 tarihli çekilişi gerçekleşti. Çekiliş Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlandı. 27 Aralık 2020 Süper Loto sonuçları ve bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com’da yerini alıyor. Şans oyunu tutkunlarının merakla beklediği çekiliş Milli Piyango Online resmi hesaplarından canlı olarak da izlendi. Süper Loto çekilişini salı, perşembe ve pazar günleri 21:30'da Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı izleyebilirsiniz. İşte Süper Loto 27 Aralık 2020 sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto sonuçları için geri sayım çekilişin sona ermesiyle bitti. Noter huzurunda gerçekleşen çekiliş Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlendi. 23.564.594 liralık devirli ikramiyenin olduğu çekiliş bugün saat 21:30’da gerçekleştiridi.

    Noter görevlilerinin ve MPİ yetkililerinin de hazır olacağı çekilişte talihli rakamlar çekiliş sonrası millipiyangoonline.com üzerinden kontrol edilmektedir. Çekilişin tamamlanmasının hemen ardından da ikramiyelerle ilgili detaylar ortaya çıktı. 

    Çekilişte 2,3,4,5,6 bilenler ikramiye almaya hak kazanıyorlar. 6 bilen talihli ise büyük ikramiyenin sahibi oluyor.

    27 Aralık Süper Loto sonuçları belli oldu! İşte rakamlar

    SÜPER LOTO 27 ARALIK 2020 SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

    27 Aralık 2020 Pazar günü saat 21:30'da başlayacak olan çekiliş yaklaşık 10 dakika sürdü. Çekilişin tamamlanmasının ardından da sonuçlar netleşmiş oldu ve Milli Piyango Online adlı sitede yer aldı.

    BİLET SORGULAMA ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ...
    Çekiliş Milli Piyango TV’den canlı izlenebileceği gibi bilet sorgulama işlemleri de “millipiyangoonline.com” üzerinden yapılabilecek.

    Süper Loto nasıl oynanır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

    İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

    Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

    Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow