hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto çekilişi ne zaman, sonuçlar saat kaçta açıklanacak?

    Süper Loto çekilişi ne zaman, sonuçlar saat kaçta açıklanacak
    expand

    12 Aralık 2019 Süper Loto çekiliş sonuçları 22 milyonu aşan dev ikramiyenin isabet ettiği talihli rakamları gösterecek. 6 rakamı da doğru tahmin eden kişi çıkmaması halinde ikramiye bir sonraki haftaya devredecek. Peki, Süper Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto çekiliş sonucu Milli Piyango İdaresi’nin gerçekleştirdiği canlı yayında talihli rakamların tespit edilmesinin ardından açıklanacak. 7 haftadır üst üste devreden şans oyununda büyük ikramiye tutarı 22 milyon TL’yi aşmıştı. Peki, Süper Loto çekilişleri saat kaçta yapılıyor, sonuçlar nereden ve ne zaman öğrenilebiliyor?

    SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ SAAT KAÇTA?

    MPİ tarafından düzenlenen çekiliş her Perşembe yapılıyor  ve kurumun resmi internet adresinden canlı olarak izlenebiliyor. Çekilişler ise 21:15’te başlıyor.

    SONUÇLAR NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

    Canlı yayında çekilişe ilişkin bilgilerin verilmesinin ardından noter huzurunda yapılan çekilişte haftanın kazandıran numaraları belirleniyor. Çekiliş toplamda 15 dakikaya yakın sürerken sonuçların sisteme yüklenmesi de 21:30 – 21:45 saatleri arasında tamamlanıyor.

    SÜPER LOTO SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

    Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet adresi olan “mpi.gov.tr” adresi üzerinden çekiliş sonuçları sorgulama işlemleri yapılabiliyor.

    SÜPER LOTO SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Siz de çekilişler tamamlandıktan sonra yukarı bağlantı üzerinden sonuçları kontrol edebilirsiniz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow