hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto büyük ikramiyeyi bir kişi kazandı! Süper Loto sonuçları 10 Ağustos 2021 çekilişi sonrası millipiyangoonline.com adresinde yer alıyor!

    Süper Loto büyük ikramiyeyi bir kişi kazandı Süper Loto sonuçları 10 Ağustos 2021 çekilişi sonrası millipiyangoonline.com adresinde yer alıyor
    expand

    10 Ağustos 2021 Süper Loto sonuçları Milli Piyango TV canlı yayınında bugün belli oldu. 17 milyon 995 liraya ulaşan devirli ikramiye tutarı için çekiliş gerçekleştirilecek. Peki, Süper loto 10 Ağustos 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın üç günü çekilişi yapılan Süper Loto’da yeni çekiliş bugün gerçekleştirildi. Şans oyunu tutkunları büyük ikramiyenin sahibi olabilmek için Milli Piyango TV canlı yayınında tespit edilecek şanslı rakamları doğru tahmin etmeye çalışacaklar. İşte çekiliş öncesinde bilinmesi gerekenler…

    10 AĞUSTOS 2021 SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SÜPER LOTO SONUÇLARI BELLİ OLDU! İkramiyeyi bir kişi kazandı

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftanın ilk çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

    Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 3 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve “millipiyangoonline.com” adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow