hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto'da büyük heyecan! 29 Ekim Süper Loto ikramiye ne kadar? Süper Loto nasıl oynanır?

    Süper Lotoda büyük heyecan 29 Ekim Süper Loto ikramiye ne kadar Süper Loto nasıl oynanır
    expand

    29 Ekim akşamı gerçekleşecek olan çekilişle birlikte Süper Loto sonuçları belli olacak. Süper Loto'nun geçen hafta yapılan çekilişinde büyük ikramiyeyi bilen çıkmadı ve Süper Loto büyük ikramiyesi devir etti. Peki, 29 Ekim Süper Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Süper Loto 29 Ekim sonuçlarını Milli Piyango Online bilet sorgulama işlemlerinizi, Süper Loto çekiliş sonucu açıklandıktan sonra haberimizde yer alan Milli Piyango Online bilet sorgulama ekranından yapabilirsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    29 Ekim 2020 Süper Loto çekilişi bu akşam 21:30’da gerçekleştirilecek. 27 Ekim tarihinde yapılan Süper Loto çekilişini bilen çıkmamıştı. İkramiyenin devir etmesi bu hafta umutları yeşertti. Hal böyle olunca da heyecan arttı.

    DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 

    33.515.561

    Süper Loto saat kaçta?

    Merakla beklenen Süper Loto çekilişi 29 Ekim Perşembe (bu akşam) saat 21:30’da yapılacak. Çekiliş Milli Piyango Online'ın sitesinden canlı olarak yayınlanacak. Süper Loto çekilişine dair tüm detaylar burada olacak. Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Süper Loto çekilişi için geri sayım başladı. Son olarak 27 Ekim tarihinde çekilişi gerçekleşen Süper Loto’yu bilen olmamıştı.

    Süper Loto oynamanın kuralları neler?

    Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

    İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

    Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.
    Süper Lotoda büyük heyecan 29 Ekim Süper Loto ikramiye ne kadar Süper Loto nasıl oynanır

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor!

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow