hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları açıklandı! (Sözleşmeli işçi alımı sonuçları)

    Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları açıklandı (Sözleşmeli işçi alımı sonuçları)
    expand

    Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli işçi alımı kura sonuçları belli oldu. İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilen başvurularda kısa süre önce sona gelinmişti. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları sorgulama adresi ve diğer tüm detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başvuruda bulunan binlerce adayın merakla beklediği çekiliş gerçekleşti. Tarım ve Orman Bakanlığı kura çekimi sonuçları Bakanlığın resmi internet adresi üzerinden duyuruldu. Bakanlık bünyesinde sözleşmeli işçi olarak istihdam edilecek kişilerin il il paylaşıldı.

    TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA

    Bakanlık 826 işçi alımı sonuçları ile ilgili açıklamasında kazanan adayların yapması gereken işlemleri de hatırlattı.

    KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Buna göre kazanan kişilerin kimlik kartı (Nüfus Cüzdanı) örneği, ikametgah belgesi. (e-Devlet çıktısı geçerlidir), Adli Sicil Durum Belgesi. (e-Devlet çıktısı geçerlidir), Askerlik Durum Belgesi (Askerlik Şubesi onaylı veya e-Devlet çıktısı geçerlidir), Başvurmuş olduğu açık iş pozisyonunu için gerekli olan öğrenim belgesi, Özel şartlarda belirtilen diğer sertifikalar, Çalışmaya engel bir sağlık halinin olmadığına dair sağlık raporu gibi belgeleri teslim etmesi gerekiyor.

    Teslim alınan belgeler işyerleri tarafından Personel Genel Müdürlüğüne iletilecek ve Personel Genel Müdürlüğü nezdinde oluşturulan Kura ve İnceleme Komisyonu tarafından incelendikten sonra atama işlemleri gerçekleştirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow