hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tekstil makineleri sektöründe büyüme

    Tekstil makineleri sektöründe büyüme
    expand

    HAS GROUP, ürünlerini Santex Rimar Group ile dunya pazarlarina sunacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    HAS GROUP, dünya çapındaki distribütörlük anlaşması ile Santex Rimar Group’a dahil oldu. HAS GROUP, Santex Rimar Group portföyüne yeni yüksek katma değerli çözümler, yeni yetkinlikler ve sağlam bilgi birikimi ile uzun vadeli tecrübeyi getirecek.Santex Rimar Group, tüm üretim süreci boyunca küresel müşterilerin ihtiyaçlarını derinlemesine anlamak ve yerine getirmek için tekstil sektörünün en büyük ve en kapsamlı çözümünü sağlamak amacıyla büyümeye devam etmektedir. Bu amaçla, farklı know-how ve kültürler müşteriler için yüksek kalite, verimlilik, ileri teknoloji ve güvenilirlik standartları adı altında birleşmiştir.

    Santex Rimar Group CEO’su Stefano Gallucci; “HAS GROUP, tekstil terbiye işlemindeki know-how birikimi ile üretimde ve diğer makine modellerinin yanı sıra ram üretiminde bizce mükemmel işler gerçekleştiriyor. Bugünden itibaren Santex Rimar Group’un dağıtım ağı, satış ve pazarlama uzmanlığı Has Group’a küresel bir kaldıraç gücü olacaktır.  

    Bu distribütörlük anlaşması ile birlikte, kombine teknik kapasitemizi ve uzmanlığımızı, tüm dünyadaki müşterilerimize katma değerli çözümler üretmek üzere modernize edeceğiz.” dedi.

    HAS GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Hasbay ise şunları söyledi; “HAS GROUP’un, Santex Rimar Group ile birlikte küreselleşmesini duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

    HAS GROUP, Türkiye ve komşu ülkelerle çalışmaya devam edecek; ancak yeni küresel yapıyı, büyüyen tekstil sektöründeki faliyetlerimizi, temel güçlü yönlerimizi geliştirmemizi, araştırma ve geliştirme (AR-GE) projelerimizi hızlandırmamızı ve tüm ürün gruplarımız için ortak bir kalite platformunda buluşmamızı sağlayacaktır.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SANTEX RIMAR GROUP

    SANTEX RIMAR GROUP tekstil terbiyesinde, teknik tekstillerde, su arıtma ve kurutma işlemleri için yeşil teknolojilerle dünya pazarında lider oyunculardan biri. Grup; örme, dokuma ve non-woven kumaşlar ile yeşil çözümler için bir makine üreticisi ve teknoloji ortağı olarak faaliyet gösteriyor. 100 yılı aşkın bir süredir varlığını sürdüren Grup, yenilikçi olmakla birlikte, müşterilere güvenilirlik, birinci kalite ve yatırımda geri dönüş hizmetlerini sağlıyor. Santex Rimar Group; İtalya, İsviçre, Çin ve Hindistan’da yer alıyor ve dünya genelinde 30 binden fazla müşteriye sahip bulunuyor. 

    HAS GROUP

    1958’de kurulan firma, dünya çapında 60’dan fazla ülkede çalışan makineleri ile faaliyetini sürdürüyor. İlgili firmaların çoğunda temsil edilen HAS GROUP, Türkiye’deki iki tesisinde, yaklaşık 300 kişiyi istihdam ediyor. Dünyada tekstil finisaj makineleri üretiminde söz sahibi konumda olan HAS GROUP, örgü, dokuma, denim, ev tekstili, teknik tekstiller ve halı ürün grupları için, her ihtiyaca özel geliştiren tekstil finisaj makinelerinin üretimini gerçekleştiriyor. HAS GROUP, müşteri odaklı ve teknolojik yapıya ayak uydurarak düşük bakım maliyeti ve enerji tasarrufu özelliklerine sahip makineler üretiyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow