hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Termik Santral halka arz tarihleri ne zaman? Çan2 Termik Santrali hisse fiyatı ne kadar? Çan2 Termik Santrali talep toplama tarihleri!

    Termik Santral halka arz tarihleri ne zaman Çan2 Termik Santrali hisse fiyatı ne kadar Çan2 Termik Santrali talep toplama tarihleri
    expand

    Birçok şirket SPK’ya halka arz amacıyla başvuruda bulunurken Çan2 Termik Santrali halka arz edileceği duyuruldu. Bu haber sonrasında talep toplama tarihleri ve hisse fiyatı merak edilmeye başladı. Peki, Termik Santral halka arz tarihleri ne zaman? Çan2 Termik Santrali hisse fiyatı ne kadar? İşte Çan2 Termik Santrali talep toplama tarihleri!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ODAŞ Enerji bünyesinde bulunan, 340 MW kurulu güce sahip yerli kömüre dayalı ÇAN2 Termik Santrali halka arz ediliyor. Şirket sermayesinin %23,23 ’lük kısmına karşılık gelen paylarını halka arz edeceğini duyurdu. İşte detaylar..

    Odaş Elektrik, Çan-2 Termik'in paylarının halka arz izahnamesine yönelik Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) başvurusunu Ocak ayı içinde yapmış ve Çan-2 Termik'in paylarının tamamına sahip Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti;

    “29.12.2020 tarihli özel durum açıklamamızda da bahsedildiği üzere Şirketimizin %100 oranında bağlı ortaklığı olan Çan2 Termik A.Ş.'nin (Eski Unvanı Çan Kömür ve İnşaat A.Ş.) paylarının halka arzına yönelik olarak yapmış olduğu Kayıtlı Sermaye Sistemine geçiş ve Esas Sözleşme Tadil başvurusu SPK'nın 29.12.2020 tarihli yazısı ile onaylamıştı. Söz konusu onaya müteakip olarak yapılan tescil işlemleri ve gerekli güncellemelerle birlikte halka arz izahnamesine yönelik başvuru Sermaye Piyasası Kurulu'na bugün yapılmıştır.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çan2 Termik Santrali talep toplama tarihleri!

    Odaş Enerji'den yapılan açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan Çan2 Termik Santrali'nin talep toplama tarihleri 21-22 Nisan olarak belirlendi.

    Çan2 Termik Santrali hisse fiyatı

    Çan2 Termik Santrali'nin halka arzı 3,90 TL hisse fiyatıyla gerçekleşecek. 4 milyon adet hisse satılıp 280 milyon lira gelir elde edilmesi bekleniyor. Yüzde 10 da ek satış hakkı var. Böylece şirketin halka açıklık oranı yüzde 23'e çıkabilecek. Hisselerin yüzde 50'si yerli kurumsal yüzde 50'si de yerli bir bireysel yatırımcılara satılacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow