hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Thodex nedir? Thodex battı mı? Son dakika Thodex coin haberleri...

    Thodex nedir Thodex battı mı Son dakika Thodex coin haberleri...
    expand

    Yerli kripto para borsası olarak tanıtımı yapılan Thodex 2 milyar dolarlık vurgun iddiaları ile gündemde. Thodex sahibinin yurt dışına kaçtığı iddiaları gündemdeki yerini korurken yapılacak yeni açıklamalar beklenmeye devam ediyor. Peki, tam olarak Thodex nedir, battı mı? Thodex coin kimin?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Borsada aylık 12 milyar dolarlık işlem hacminin olduğu Thodex, şu sıralar 2 milyon liralık vurgun ile gündemde. Sahibinin yurt dışına kaçtığı öne sürülen paylaşımlarda suç duyurusunda da bulunulacağı belirtildi. Peki, nedir bu Thodex?

    THODEX NEDİR, KİMİN? THODEX BATTI MI?

    Thodex kısaca kripto paraların alınıp satıldığı bir kripto para borsası olarak adlandırılabilir. Tanıtımında birçok ünlü ismi oynatarak dikkatleri bir anda üzerine çeken kripto para borsası, Türkiye’nin ilk yerli kripto para borsası olduklarını belirtmişti.

    Faruk Fatih Özer’in kuruculuğunu üstlendiği kripto para borasında bir süredir işlem yapılamaması ve sahibinin yurt dışına kaçtığı iddiaları sorasında Thodex’in battığı öne sürüldü.

    Tam 2 milyar dolarlık bir kaybın gündemde olduğu Thodex’te bir süredir işlem yapılamazken sahibi Faruk Fatih Özer de tüm sosyal medya hesaplarını kapattı.

    Thodex’in yeniden açılıp açılmayacağı ise henüz bilinmiyor.


    2 milyar dolarlık kripto para vurgunu: Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Tayland'a mı kaçtı?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow