hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı: En az 3 saat önce gelin

    THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı: En az 3 saat önce gelin
    expand

    İstanbul Havalimanı'nın açılmasının ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, yolculardan erken gelmelerini istedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, NTV'nin sorularını yanıtladı. Aycı, "An itibariyle yüzde 96-97 mertebesinde taşınma oldu. Yüzde 3-4'lük kısmı da çok uzatmadan akşam 20.00'ye kadar bitirmiş olacağız" dedi. Aycı, iç hatta uçacaklara 2 saat, uluslararası uçuş yapacaklara 3 saat erken gelme uyarısında bulundu.

    Aycı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

    Dünyada bu büyüklükte bir ana hat değişimi yok. Dünya sivil havacılığının en büyük göçünü yapmak üzere planlarımızı hazırladık. An itibariyle yüzde 96-97 mertebesinde taşınma oldu. Yüzde 3-4'lük kısmı da çok uzatmadan akşam 20.00'ye kadar bitirmiş olacağız. Havadan intikali tamamlamış olduk, karadan intikali de 20.00'ye kadar tamamlamış olacağız. 

    İlk kez yolculuk yapacaklara tavsiyem buraya erken gelmelerini tavsiye ediyorum. Havalimanımızı tanısınlar. Ne olursa olsun, dünyanın en büyük havalimanı erken gelsinler, en az 3 saat evvel buraya gelsinler uluslararası uçuşlar için. İç hatlar için en az 2 saat önceden gelmelerini tavsiye ediyorum.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow