hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Time Trader 5 yılda İngiltere’nin önemli markalarından biri oldu

    Time Trader 5 yılda İngiltere’nin önemli markalarından biri oldu
    expand

    Time Trader markası, kısa bir zaman diliminde İngiltere’nin lüks saat pazarının önemli aktörlerinden biri haline geldi. Bu başarının arkasında firmanın kurucusu olan Arron Honzik’in başına gelen büyük bir trajedi var. 2016 yılının Ekim ayında geçirdiği trafik kazası sonucunda felç kalan ve ölümden dönen Arron, hastanede kendisine hediye edilen bir kitabın hayatını değiştirdiğini söylüyor.

    Arron Honzik, “Doktorlar bana bir daha yürüyemeyeceğimi ve çalışamayacağımı söylediğinde nişanlımın hamile olduğunu henüz öğrenmiştim. Hastane yatağımda bana hediye edilen ‘Rolex Raporu’ isimli kitapla saatlere olan hayranlığımı ve tutkumu fark ettim. Saatleri daha iyi tanımak adına onları alıp, parçalıyor ve sonra tekrar birleştiriyordum. Zaman içinde hem akıl sağlığımı koruduğumu hem de gelecekteki işimin temellerini attığımı anladım. Sonra bu incelediğim saatleri satmak ve değiştirmek gibi çılgınca bir fikir geldi aklıma. Çünkü yatağa bağımlı biri nasıl satış yapabilirdi ki? Onun da çaresini internetten satış yapmaya başlayarak buldum. Hatta ilk etapta daha değişik modelleri incelemek adına başladığım bu işten güzel paralar kazanmaya başladım.” Diyerek Time Trader markasının kuruluşunu ardındaki başlangıç noktasını anlattı.

    Arron Honzik, doktorların ona yürüyemezsin ve çalışamazsın dediğini ama işleyen bir zihni hiçbir şeyin durduramayacağını “ Hastanede komadan uyandığımda doktorların bana bir daha asla yürüyemeyeceğimi söylediği anda düşündüklerimi şimdi bile çok net hatırlıyorum. Ama işleyen bir zihin için hiçbir şeyin imkânsız olmadığını yaşadığım süreçte öğrendim. Bazen trajediler kişilerin ikinci hayatlarının mucizeleri haline gelir. Bu kaza da benim için öyle oldu. Time Trader markasının doğuşuna ve İngiltere lüks saat piyasasının önemli bir oyuncusu olmasına vesile oldu. “ şeklindeki sözleri ile ifade etti.

    Time Trader 5 yılda İngiltere’nin önemli markalarından biri oldu

    Genç iş insanı, Arron Honzik, “Şu anda Time Trader markası olarak İngiltere lüks saat piyasasında güzel bir yerdeyiz. Ama bu bizim henüz ikinci vites hızımız. Bu hızı İngiltere’nin en büyüğü olmadan kesmeye niyetimiz yok. O nedenle iş arkadaşlarımızı özenle seçiyor ve itinayla çalışıyoruz. İngiltere’nin en iyi saat ustaları, uzmanları ve elmas işleme uzmanlarıyla birlikte çalışıyoruz. Gelişmekten ve çalışmaktan yılmıyor, hep en zor olanı hedefliyoruz. Başarının sahiplenilmeyip kiralandığının be her gün kirasının ödenmesi gerektiğini bilerek hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.” diyerek gelecekteki hedeflerini ve vizyonuna da değindi.

    Time Trader Instagram: @time_trader_ltd

    *SPONSORLU*

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow