hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvuru şartları neler? TOKİ Eylül 2022 indirim kampanyası ne zaman?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirilen TOKİ indirim kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’dan gelmişti. Bakan Kurum gerçekleşecek indirim tutarıyla ilgili bilgilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacağını duyurdu. Beklenen açıklama bugün geldi, Cumhurbaşkanı Erdoğan detayları açıkladı. Peki, Eylül 2022 TOKİ indirim kampanyası ne zaman, başvuru şartları neler?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TOKİ’den ev alan ve taksit ödemeye devam eden binlerce kişiyi yakından ilgilendiren açıklama Bakan Kurum’dan geldi. İndirim müjdesi sonrasında şartlar ve indirim oranının ne kadar olacağı ise araştırılmaya başlandı.

    TOKİ EYLÜL 2022 İNDİRİM KAMPANYASI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

    Kampanyanın başvuru tarihleri ile ilgili detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Erdoğan açıklamasında "TOKİ’den ev alan vatandaşlarımıza da bir müjde vermek istiyorum. TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla, yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek. Bu kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2021 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve işyeri alıcıları faydalanabilecek. Kampanya bugün başlayacak ve 19 Ekim tarihine kadar sürecek. Orada da inşallah kolaylaştırıcı olacağız." dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI MÜJDESİNİ BAKAN KURUM DUYURMUŞTU

    Bakan Kurum açıklamasında “Borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için İNDİRİM KAMPANYAMIZ hazır. Kampanyanın detaylarını Cumhurbaşkanımız @RTErdogan açıklayacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin yararına ne varsa yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow