hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ İstanbul kura sonuçları: Son 2 kura için geri sayım başladı

    TOKİ İstanbul kura sonuçları: Son 2 kura için geri sayım başladı
    expand

    TOKİ İstanbul kura sonuçları belli olmaya devam ediyor. 26, 27 ve 28 Haziran’daki üç kuranın sonucu belli oldu. 26 ve 27 Haziran’da Başakşehir Kayabaşı konutları için 28 Haziran’da ise Silivri konutları için kura çekimi yapıldı. Peki, Tuzla ve Başakşehir – Ayazma kuraları ne zaman çekilecek? İşte TOKİ kura sonuçları sorgulama sayfası…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TOKİ 50 bin konut projesinin İstanbul ayağı için ilk kura çekilişi 26 Haziran Çarşamba günü yapılan törenle başladı. Başakşehir Kayabaşı 2+1 konutları için yapılan kura çekilişin ardından 27 Haziran Perşembe günü ise Başakşehir Kayabaşı 3+1 konutları için kura çekilişi yapıldı. Geçtiğimiz gün ise yani 28 Haziran’da ise Silivri konutları için çekiliş yapıldı. Peki, Tuzla ve Başakşehir – Ayazma kuraları ne zaman çekilecek? İşte TOKİ kura sonuçları sorgulama sayfası…

    TOKİ KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    TUZLA KURA ÇEKİMLERİ NE ZAMAN?

    Tuzla 500 konut projesi için kura çekimi 1 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. Ümraniye Haldun Algaş Spor Kompleksi’ndeki çekiliş saat 10.00’da başlayacak.

    AYAZMA KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

    Başakşehir Ayazma’da inşa edilecek 311 konut ve Hoşdere’de inşa edilecek 337 konutun kura törenleri ise 2 Temmuz 2019 saat 10.00’da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılarak kura törenleri son bulacak.

    Yüzbinlerce ailenin merakla beklediği kura töreni, TOKİ’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow