hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ Silivri kurası tamamlandı! İşte TOKİ kura sonuçları

    TOKİ Silivri kurası tamamlandı İşte TOKİ kura sonuçları
    expand

     TOKİ kuraları Silivri 685 konuk projesi ile devam ediyor. 26 Haziran Çarşamba günü başlayan kura çekilişinin sonuçları belli oldu. Bugün ise Silivri’deki 685 TOKİ konutu için çekiliş yapıldı. Öte yandan TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden kura sonuçları yayınlandı. İşte TOKİ Silivri kurası sonuçları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TOKİ kura sonuçları TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Öte yandan 26 Haziran günü başlayan kura maratonu bugün ise Silivri 685 konut projesiyle devam etti. TOKİ Silivri Kura çekimi TOKİ’nin Facebook sayfası üzerinden yayınlandı. Öte yandan daha önce çekilen kuraların sonuçları ise TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. İşte TOKİ kura sonuçları ve TOKİ Silivri kura sonuçları...

    TOKİ KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Kura törenleri, 28 Haziran 2019 saat 10.00’da Başakşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak olan Silivri 685 konut kurası ile devam ediyor. Öte yandan iki günlük aranın ardından kurlar 1 Temmuz 2019 saat 10.00’da Haldun Alağaş Spor Kompleksi’nde yapılacak olan Tuzla 500 konut kurası ile devam edecek.

    AYAZMA KONUTLARI 2 TEMMUZ’DA

    Başakşehir Ayazma’da inşa edilecek 311 konut ve Hoşdere’de inşa edilecek 337 konutun kura törenleri ise 2 Temmuz 2019 saat 10.00’da Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılarak kura törenleri son bulacak.

    Yüzbinlerce ailenin merakla beklediği kura töreni, TOKİ’nin kurumsal sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow