hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turizm sektörünün yeni parlayan yıldızı Villacınız oldu!

    Turizm sektörünün yeni parlayan yıldızı Villacınız oldu
    expand

    Lüks, muhafazakâr, korunaklı ve açık-kapalı ya da ısıtma havuzlu villalar, göz dolduruyor. Son dönemde tatil denince ilk akla gelen kiralık villalara tatilcilerin ilgisi büyük. Sevdikleriyle beraber herkesten uzak tatil yapmayı planlayan bazı ziyaretçiler, önceki yıl olduğu gibi bu yılda tatil villalarını tercih etti.

     

    Kaş, Kalkan, Fethiye, İslamlar ve Bodrum…

    Birbirinden güzel yüzlerce villayı bulabileceğiniz, bazı bölgeler sadece… Deniz, doğa, şehir manzaralı, merkeze yakın veya uzak. Çeşitli destinasyonlarda bulunan villalar, ziyaretçilerini bekliyor. Peki, villa tatilinizi planlarken nelere dikkat etmeniz gerekiyor?

    TURSAB Belgeli Seyahat Acente Güvencesi

    Hayalinizdeki tatili ancak doğru acenteyi belirleyerek keyifli hale getirebilirsiniz. Tatil Villacınız Seyahat Acentesi, 11098 belge numarasına kayıtlı olup TURSAB A Grubu seyahat acentesidir. Müşteri memnuniyetini en ön planda tutan acente, villa tatili planlayan konuk ve misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor.

    Tescilli Tatil Markası

    Türk Patent ve Marka Kurumuna kayıtlı olan Villaciniz, tescilli hizmet markasıdır. Ziyaretçilerine sağladığı güzel hizmetten dolayı, birçok tatilcinin vazgeçilmez adresi oldu. Her geçen gün çoğalan ziyaretçi sayısıyla dikkat çeken villaciniz.com.tr, organik arama sonuçlarında görünürlüğünü %993 oranında arttırmış ve sektörün lider markalarından biri haline gelmiştir.

    1.500’den fazla arama sorgusunda ilk sayfa ilk sırada ziyaretçilerini karşılayan site, Türkiye’de rekabet ve popülaritesini arttırmış olan “kiralık villa”, “villa kiralama” gibi trendi artan arama kelimeleriyle de arama sonuçlarında birinci sırada bulunuyor. Her gün binlerce ziyaretçisini karşılayan Tatil Villacınız, sitesini ziyaret eden tatilcilere 1.000’den fazla villa seçeneği sunmanın mutluluğunu yaşıyor.

    *İlandır

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow