hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türk iş adamı Markafoni'yi satın alıyor

    Türk iş adamı Markafoniyi satın alıyor
    expand

    2008 yılından bu yana Türkiye'de hizmet veren ve 30 Haziran 2017 günü Türkiye'deki faaliyetlerine son veren ünlü alışveriş sitesi Markafoni'nin yeni sahibi belli oldu. Şirketi, Türk iş adamı Cafer Mahiroğlu satın aldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    30 Haziran itibari ile Türkiye’deki faaliyetlerini sona erdiren Markafoni’yi, İngiltere’nin en zengin 100 ismi arasında yer alan Sivaslı işadamı Cafer Mahiroğlu satın alıyor.

    Ünlü alışveriş sitesi Markafoni Türkiye'den çekildi

    Taraflar kısa süre önce el sıkışırken, konu ile ilgili yarın bir basın toplantısı düzenlenecek. 20 yıldır İngiltere’de yaşayan Armondi Tekstil’in sahibi Cafer Mahiroğlu, Naspers Grubu ile el sıkıştı. Yapılan anlaşmaya göre Markafoni markası Mahiroğlu’na geçti. Markafoni sitesinde Cafer Mahiroğlu’nun Selectfashion.co.uk isimli online alışveriş sitesinin reklamları yer alıyor.

    Batık markalara ilgi duyuyor

    İngiltere merkezli Selectfashion.co.uk‘un sahibi olarak tanınan Cafer Mahiroğlu, İngiltere’nin en zengin 100 iş adamı arasında gösteriliyor ve batık markalara duyduğu ilgiyle ünlü. Select Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, Markafoni’nin satış süreci ve geleceğe yönelik planlamaları hakkında yarın düzenlenecek olan basın toplantısına katılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Cafer Mahiroğlu'nun başarı hikayesi

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow