hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ASKON'dan kadınlara motivasyon ve girişimcilik bilinci!

    ASKONdan kadınlara motivasyon ve girişimcilik bilinci
    expand
    KAYNAK Cnnturk.com

    Anadolu İş Adamları Derneği (ASKON), Kadın Sığınma Evleri ve Kadın Kolları'nda kalan kadınlara motivasyon ve girişimcilik bilinci aşılamak amacıyla bir seminer düzenledi. Seminere konuşmacı olarak Dr. İsmail Benek ve Arzu Gözen katıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kadın Sığınma Evleri ve Kadın Kolları'nda kalan kadınlar motivasyon için biraraya geldi.

    Anadolu İş Adamları Derneği'nin düzenlemiş olduğu konferansa katılan kadınlar hayallerini iş adamlarıyla paylaştı.

    Hayata yeniden tutunabilmek için meslek edinme ve sosyal hayata yeniden katılmak istediklerini dile getiren kadınların sesine Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Kadın Kolları Başkanı Fatma Eyüpoğlu kulak verdi.

    Eyüpoğlu, konferansta yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

    "Kadınlarımıza her konuda sonuna kadar destek vermeye hazırız. Maddi, manevi ihtiyaç duydukları her an yanlarında olacağız. Gerek iş olanakları gerek psikolojik destek olarak hizmet vermeye hazırız.
    İşte dünyanın en iyi işvereni...
    Toplantı sonucunda ASKON kadınları olarak sığınma evlerinde kalmak zorunda olan kadınların motivasyon ve morallerinin büyük ölçüde arttığı ve hayata bakış açılarının olumlu bir şekilde değiştiği gözlendi."

    "Her kışın ardı bahar"

    Konferansa konuşmacı olarak katılan Sivil Toplum Akademisi Başkanı Dr. İsmail Benek ise şunları söyledi:

    "Sizi hissetmek, sizi anlamak bu bizim için insan olmanın asgari şartıdır. Siz kadınlarımıza gönüllü olarak her türlü desteği vermeye hazırım. Hayata dönmenin yolu hayatın o anıdır. Gücümüzü, duygumuzu, enerjimizi, hedefimizi, niyetimizi, iş gücüne dönüştürebilmenin yollarını aramalıyız.

    Her tünelin sonunda aydınlık, her gecenin sabahında bir umut, her kışın sonunda bahar vardır. Kadınlarımızın başarı hikayelerini de konuşacağımız günler de gelecek inanıyoruz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow