Bakan Berat Albayrak: Arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız

Bakan Berat Albayrak: Arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız

Bakan Berat Albayrak: Arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Tüm indirimlerin fiyatlara yansıtılmasının bizzat takipçisi olacağımı söylemiştim. Bugün gördüğümüz tablo ve vatandaşlarımızın teveccühü bizleri memnun etti. İnşallah, adımlarımızı güçlendirerek sürdürecek ve ekonomide dengelenme süreciyle arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız." dedi.

Haber devam ediyor
Haberin devamı
Haber devam ediyor
Haberin devamı

Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Bakan Albayrak'ın mesajları şöyle:

Konut-Der, Otomotiv Sanayicileri Derneği, Mobilya Sanayicileri Derneği ve Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği yönetimleri ile bir araya geldik. Enflasyonla Topyekun Mücadele programı için ilan edilen desteklerin, KDV ve ÖTV indirimlerinin sektörlere etkilerini değerlendirdik.

Tüm indirimlerin fiyatlara yansıtılmasının bizzat takipçisi olacağımı söylemiştim. Bugün gördüğümüz tablo ve vatandaşlarımızın teveccühü bizleri memnun etti. İnşallah, adımlarımızı güçlendirerek sürdürecek ve ekonomide dengelenme süreciyle arzu ettiğimiz hedefleri yakalayacağız.