hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dev bankadan 'Bitcoin' uyarısı

    Dev bankadan Bitcoin uyarısı
    expand

    Kripto para piyasasının en çok yatırım alan üyesi olan Bitcoin'e Deutsche Bank başekonomisti Torsten Slok'tan uyarı geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dönemlerde artan değeri ve yatırımlarıyla kripto para piyasasının dikkat çeken üyesi Bitcoin'e art arda uyarılar gelmeye devam ediyor. Son uyarının sahibi ise Alman bankası Deutsche Bank'ın başekonomisti Torsten Slok.Duetsche Bank başekonomisti Torsten Slok tarafından hazırlanan ve müşterilerine gönderilen 2018 yılındaki olası riskler notunda Bitcoin'in olası çöküşü, 13 sırada yer buldu.

    Bu çağın lalesi Bitcoin mi?

    Öte yandan, listede diğer olası riskler olarak enflasyon, yüksek emtia fiyatları ve Kuzey Kore tehdidi bulunuyor. Son olarak, geçtiğimiz hafta da Bitcoin için benzer bir uyarıda bulunan Deutsche Bank, önümüzdeki sene genel piyasayı etkileyebileceğini öne sürmüştü.

    Bitcoin'in fiyatı geçen hafta ilk kez 19 bin doları aşarken, ardında sert bir düşüş yaşayarak 13 bin dolar sınırını görmüştü. Yeni haftaya 16bin 300 dolar seviyesinde başlayan Bitcoin'in yükselişi ve yatırım artışının ne kadar süreceği ise merak konusu.

    Bitcoin için bir uyarı daha: Tehlikeli bir balon

    Chicago borsasında Bitcoin’li işlem başladı

    Chicago Opsiyon Borsası (Chicago Board Options Exchange CBOE) dünyada Bitcoin’le vadeli işlem yapan ilk borsa oldu. Bitcoin’in CBOE borsası tarafından işleme konması sanal para biriminin meşruluğuna atılan ilk adım olarak yorumlandı. Hong Kong’da da Bitcoin ATM’leri açıldı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow