hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar ve euro ne kadar? (27 Aralık döviz kurları)

    Dolar ve euro ne kadar (27 Aralık döviz kurları)
    expand

    Serbest piyasada 27 Aralık 2018 Dolar kuru, düne oranla düşüş yaşanırken, Dolar ne kadar oldu, Euro kaç TL? Döviz fiyatları son işlemler haber içeriğinde...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dün düşük işlem hacmi ve dalgalı bir seyrin izlendiği döviz piyasasında 5,2738-5,3138 bandında işlem gören dolar/TL, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,07 değer kazancıyla 5,2824'ten tamamladı.

    ABD Başkanı Donald Trump'ın ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ı görevden almayı düşündüğü haberleri; Trump'ın danışmanı Kevin Hassett'in "Fed Başkanı Powell'ın görevden alınmasının söz konusu olmadığı" şeklindeki açıklamasıyla yalanlandı.

    Hem Hassett'in açıklamaları hem de ABD ile Çin arasında yürütülen ticaret savaşı müzakerelerinin yeni yılda ivme kazanabileceği haberleri küresel piyasalarda risk iştahını artırdı.

    Dolar/TL, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 09.50 itibarıyla yüzde 0,12 artarak 5,2890 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,6 artışla 6,0320'den, sterlin/TL de yüzde 0,5 değer kazancıyla 6,7050'den satılıyor.

    Analistler, yurt içinde veri akışının sakin olduğunu, yurt dışında ABD'de haftalık işsizlik başvuruları başta olmak üzere açıklanacak verilerin takip edileceğini bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teknik açıdan dolar/TL'de 5,2400 seviyesinin destek konumunda bulunduğunu belirten analistler, 5,3400 ve 5,3870 seviyesinin direnç olarak izleneceğini kaydetti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow