hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Girişimcilik dünyası İstanbul Girişim Forumu'nda bir araya gelecek

    Girişimcilik dünyası İstanbul Girişim Forumunda bir araya gelecek
    expand

    Her geçen gün daha fazla hayatımıza dahil olan girişimcilik konusunda düzenlenen etkinliklerin sayısı da artıyor. Bu etkinliklerden biri olan İstanbul Girişim Forumu, girişimcileri izleyici değil, katılımcı olmaya davet ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Girişimcilik konusunda farkındalık yaratmak, katılımcılarına gelişim ortamı sunmak ve bölgenin en yaygın girişim ağı olmak üzere şehrin farklı noktalarında seminer, sohbet ve atölyeler düzenleyen Girişim Hareketi, 26 Mayıs'ta ise bölge girişimcilerini İstanbul Girişim Forumu'nda bir araya getiriyor !

    Girişimci, izleyici değil, katılımcı olacak!

    Oldukça interaktif bir zeminde geçmesi planlanan forumda, girişimcileri izleyici değil, katılımcı olacakları oturumlar bekliyor. Speednetworking oturumunda kişilerin birbirini tanımasıyla başlayacak olan İstanbul Girişim Forumu, Roundtable oturumu ile 6 farklı masada 6 farklı alanında uzman ile bir araya gelecek olan girişimciler, hap eğitimler alacak ve sorularını uzmanlara yöneltebilecek.

    Türkiye'nin önde gelen uzman isimlerinin katılacağı paneller ve başarılı girişimlerin sunuşları ile sürecek Forum'da girişimciler için yatırım, farklı yatırım fırsatları ve mentörlük methodları konuşulacak. Panellerin yanı sıra konuşmacılar girişimcilik üzerine bilgi ve deneyim aktarımı gerçekleştirecek. Türkiye'deki mevcut girişim ekosisteminin, girişimci gözüyle değerlendirileceği oturumlar ile forumun raporu paylaşılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow