hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hepsiburada "HepsiExpress"i hayata geçiriyor

    Hepsiburada HepsiExpressi hayata geçiriyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Doğan Online Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner, Hepsiexpress ile daha esnek ve hızlı teslimat girişimini hayata geçireceklerinin müjdesini verdi. Boyner, "Şu anda test aşamasındayız. 2017'nin başında bu işi sektör standardı haline getirmek istiyoruz" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Webrazzi Summit'te konuşan Boyner, Eylül'de 2.4 milyon ürün teslim ettiklerini, Aralık ayında bu tutarı 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

    Güven duygusunun kendileri için en önemli şey olduğunu söyleyen Boyner, pazar yeri tarafında ilk sırada en ucuz fiyatı vereni değil, daha iyi hizmet veren satıcıları gösterdiklerini paylaştı.

    Hepsiexpress ile hızlı teslimat

    Gebze'de 100 bin metrekare alanı olan operasyon merkezi kurduklarını paylaşan Boyner, Hepsiburada'nın ihtiyaç duyduğundan fazla bir yatırım yaptığını dile getirdi ve Hepsiexpress'in haberini verdi.

    Boyner, şunları söyledi:

    "Hepsiexpress, dağıtım şirketleriyle işbirliği halindeyiz ama müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için daha esnek bir teslimat çözümü geliştirdik. Şu anda İstanbul'un bazı bölgelerinde test aşamasındayız. 2017'nin başında bu işi sektör standardı haline getirmek istiyoruz. Bu şirketimiz sadece Hepsiburada'ya hizmet vermeyecek. Müşterilerine bu hizmeti vermek isteyen tüm markalara açık olacak."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Girişimcilerin Hepsiburada'yı sadece stratejik bir yatırımcı değil, birlikte ürün geliştirebilecek bir ortak olarak düşünebileceklerini söyleyen Boyner, bu yıl 1 milyar dolar ciro hedeflediklerini de ekledi.

    Hepsiburada'nın CTO ve CMO pozisyonlarında yabancı isimlerin olduğunu söyleyen Boyner, ABD'den Türkiye'ye dönen veri bilimcileriyle çalıştıklarını ekledi. Yurtdışına açılmak konusunda da net bir planları olmadığını ancak bazı ülkeleri izlediklerini söyledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow