hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İDO seferlerini 1 Aralık'ta durdurmaktan vazgeçti

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    1 Aralık'ta iç hat seferlerini durduracağı açıklanan İDO, şimdilik bu kararını uygulamaktan vazgeçti. Bu karara gerekçe olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile yürütülmekte olan görüşmelerin olumlu geçmesi gösteriliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal sözlü, 1 Aralık'ta İstanbul'daki iç hat seferlerini durduracağını söyleyen İDO yazılı açıkladı.

    İDO'nun açıklamasında, "Belediye yetkilileri ile yapılan olumlu görüşmelerin devam etmesine istinaden, yönetim kurulunun aldığı kararla tarifede belirlenen seferler devam edecek" denildi.

    Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'dan gelen açıklama da hem seferlerin devam edeceği vurgulandı hem bir kez daha İstanbullunun mağdur edilmeyeceği:

    "İDO'dan açıklama gelince biz 'vatandaşımızı mağdur etmeyiz' demiştik. Gerekli hazırlığı yaptık. Feribotları iskelelerde hazır hale getirdik. Tabii bu arada şirketle görüşmeler yaptık. Şirket yetkilileri de bir değerlendirme yaptılar ve 'Biz bu kararımızdan geri dönüyoruz. Tekrar seferlerimiz devam edecek' dediler. Ben şirket yetkililerine teşekkür ediyorum. Ama ola ki benzer şey tekrar olursa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızı yolda bırakmayız. Şirket bu tür aksaklıkları ortaya çıkarırsa gereğini yaparız."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow