hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Otomobil almak için tam zamanı!

    Otomobil almak için tam zamanı
    expand
    KAYNAK DHA

    Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İduğ, yılın son günlerinde otomobil almak isteyenlerin firmaların yıl sonu indirim kampanyalarını kaçırmamasını önerdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EGOD Yönetim Kurulu Kasım ayı toplantısı Bayraklı'daki Emirgan Sütiş'te düzenlenen toplantıda gerçekleştirildi.

    Mustafa İduğ başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri otomotiv piyasasındaki gelişmeleri değerlendirdi.

    Kasım ayı itibariyle sıfır otomobil almanın tam zamanı olduğunu belirten Mustafa İduğ, otomobil ve hafif ticari araç pazarının Ekim ayındaki yüzde 3,5'luk küçülme nedeniyle yıl sonu hedeflerini tutturmaya çalışan firmaların rekabetini artırdığını belirtti.
    Altın ithalatı 1.7 tona geriledi
    8 bin lirayı bulan indirimler...

    İduğ, şunları söyledi:

    "8 bin lirayı bulan fiyat indirimleri, vadeleri 3 yıla kadar uzayan sıfır faizli krediler ve taksitlerin 2016'ya ertelendiği fırsatlar öne çıktı.

    Kampanyalara bakıldığında 8 bin liraya varan takas indirimi, 7 bin liraya varan indirim, 3 bin 500 liraya varan nakit alım indirimi, 3 yıla varan sıfır faiz, 'Şimdi Al Şubat 2016'da Öde, Taksitlere Haziran 2016'da başla', 4 yıla uzayan vade, sabit kur ve yüzde 3 peşin alım indirimi gibi çok çeşitli fırsatlar sunuluyor.

    Firmaların 2015'te başlattığı kampanyaların etkisiyle otomobil satışlarında 2016'nın ilk çeyreği ile yarısında yükseliş bekliyoruz. Makul fiyat ve kur politikasıyla 2015'te yaşanan aksaklıkların oluşmayacağını düşünüyoruz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow