hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uludağ Ekonomi Zirvesi canlı yayında

    Uludağ Ekonomi Zirvesi canlı yayında
    expand

    Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi, www.zirvedencanli.com'dan canlı yayımlanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Capital ve Ekonomist dergileri tarafından 6’ncı kez düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, Grand Yazıcı Otel’de 24-25 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İki gün sürecek Zirve’de iş ve ekonomiye yön verenlerin yorum ve analizleri www.zirvedencanli.com’dan canlı olarak takip edilebilecek. Uludağ Ekonomi Zirvesi’ni www.zirvedencanli.com üzerinden izlemek isteyenler, Zirve başlamadan önce sitede yer alan programdan takip etmek istedikleri oturumlar için kendilerine hatırlatma koyabilecek.

    Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın yer alacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi ulusal ve uluslararası arenada ekonomiye yön veren iş insanlarını ağırlayacak.

    Zirve’de neler konuşulacak?

    Gençlerin geleceğe hazırlanması için şirketlerin yapacağı sosyal yatırımların öneminin anlatılacağı Zirve’de, enerji sektörünün bugünkü durumu ve gelecek beklentileri tartışılacak. İş dünyasının ikinci ve üçüncü nesil temsilcilerinin katılımıyla yarının liderlerinin konuşulacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, yükselen teknolojiler Türkiye’den ve dünyadan önemli isimler tarafından değerlendirilecek. Yeni Türkiye’nin tartışılacağı Zirve’de, Y kuşağında liderlik ve bankacılığın geleceği incelenecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye’de girişimciliğin artması için izlenebilecek yolların ortaya konacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, yeni global düzende ekonomi ve politika arasındaki ilişki anlatılacak. Zirve’nin ‘Feragat Zamanı’ oturumunda, konjonktürel olarak siyasi ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle dünyada ve Türkiye’de yaşanan zor şartları ortadan kaldırmak için kârın değil, ülkeye katkının nasıl öne çıkacağı ve bu dönemlerde liderlerin oynayacağı rol konuşulacak.

    Türkiye’nin 2023 projeksiyonları çerçevesinde altyapı ve sağlık yatırımlarının değerlendirileceği Zirve’de, yeni nesil inovasyon tartışılacak. Özellikle son yıllarda Türk ekonomisinin lokomotifi haline gelen gayrimenkul sektörünün detaylı olarak inceleneceği Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, kalkınmanın motoru olarak kabul edilen eğitim konusunda dünyadaki örnekler ve Türkiye’nin atması gereken adımlar tartışılacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow