hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yeşil Holding Wowwo ile ikinci el otomobil sektörüne giriyor

    Yeşil Holding Wowwo ile ikinci el otomobil sektörüne giriyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Yeşil Holding inşaat, enerji ve telekomünikasyondan sonra "Wowwo" ile ikinci el otomobil sektörüne de giriyor. Wowwo, tüketiciye yüzde 30 peşinatla ve 36 aya varan vadelerle senetle araç satın alma imkanı suruyor. Wowwo, müzisyen Sinan Akçıl'ın reklam yüzü olduğu "Al Arabanı Git" kampanyasıyla herkesi araç sahibi yapmayı planlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bünyesinde inşaat, enerji, telekomünikasyon ve üretim alanında, Türkiye ve Amerika merkezli halka açık ve özel şirketler bulunduran Yeşil Holding ikinci el otomobil sektörüne Wowwo adlı yeni girişimiyle giriyor. Yeni reklamı için Sinan Akçıl ile anlaşarak “Al Arabanı Git” kampanyası yürüten Wowwo'nun hedefi herkesi araç sahibi yapmak. 

    Yeşil Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil, düzenlenen basın toplantısında yeni markaları Wowwo'nun “Al Arabanı Git” kampanyasını tanıttı. Wowwo'nun, otomotiv sektöründe, Türkiye’de çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiğine dikkat çeken Yeşil, "Wowwo, ikinci el araçlara vatandaşlarımızın daha kolay erişebilmesi için, araç sahibi olmak ya da araç modelini yükseltmek isteyenlerin karşılarına çıkan banka kredisi skoru, kefil zorunluluğu gibi problemleri bertaraf eden bir sistem geliştirdi. İkinci el araçları, esnek ödeme koşullarıyla, kefilsiz, banka kredisiz ve senetle satış imkanı sunarak sektörde bir ilke imza attı" dedi. 

    Yüzde 30 peşinat ve 36 aya varan vade

    İstanbul’da Kartal, Topkapı, Basın Ekspres, İstoç, ve Tuzla lokasyonlarında, İstanbul dışında Ankara, İzmir, Antalya, Bursa’da mega showroomları ve 51 ilde 2 binden fazla üye galerisi ile hizmet veren Wowwo, 14 binden fazla araç sunuyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geliştirdiği sistem bakımından Türkiye’de ilk ve tek olan Wowwo, vatandaşların yüzde 30 peşinatla sistemdeki araçlardan birini 36 aya varan vadelerle şirket bünyesinde senetle satın almalarına imkan tanıyor. 

    2018 yılı ciro hedefi 1,5 milyar TL olan Wowwo, ayda ortalama bin 500’den fazla araç satışı gerçekleştiriyor. 

    Tüketiciye kredi yerine senet imkanı

    • Müşteri, banka kredi skoru düşük dahi olsa Wowwo tarafından onaylanıyor.
    • Müşteri, araç satın alma kararı verdiğinde “Acaba bana banka kredisi çıkar mı?” endişesi yaşamıyor.
    • Banka kredisi bloke olmuyor, kişi ilerleyen dönemlerde ihtiyaç doğduğunda bankadan kredi çekebiliyor.
    • Araç aldıktan 6 ay veya bir yıl sonra aracı satmak ya da değiştirmek isteyen müşteri geri ödemede Wowwo’nun vade farkı indiriminden yararlanıyor, anapara borcunu indirimli olarak kapatabiliyor. Oysa banka kredisinde önden ödenen bedellerin çoğu faiz gideri olarak kesiliyor ve anapara borcu azalmıyor.
    • Ayrıca Wowwo sadece araç almak değil, araç satmak konusunda da hizmet veriyor. Tüketici, aracını Wowwo’ya satabiliyor. İkinci el araçlar Wowwo bünyesindeki showroomlarda ekspertizi yapılarak, piyasa değeri belirlendikten sonra nakit olarak satın alınıyor.
    • Müşteri dilerse senet ödemeleri devam ederken Wowwo sistemindeki 14 bin araçtan herhangi bir tanesi ile aracını takas etme imkanına da sahip olabiliyor.
    • Wowwo, 1 yıl; 25 bin km’ye kadar her türlü teknik arızaya karşı müşterisini koruyor, yol, yardım ve konaklama desteği sunuyor.
    • Wowwo Kasko ile Wowwo’dan araç sahibi olanlar, Wowwo Araç Garantisi ile araçlarını %50’ye yakın daha az maliyet ve vadeli ödeme seçenekleri ile sigortalayabiliyorlar. 
    • Wowwo ile araç sahibi olmuş kişiler, SİL-TAKSİT sistemi vasıtası ile müşteri referansında bulunarak Wowwo sisteminden bir başka kişinin faydalanmasını sağladıklarında taksitlerini sildirebilme imkanına kavuşuyor.

    Sinan Akçıl'dan Wowwo'ya "Al Arabanı Git” şarkısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Wowwo’nun reklam yüzü olan oyuncu ve müzisyen Sinan Akçıl da ilk defa bir markanın reklam yüzü olmayı kabul ettiğini belirterek "Bu birliktelik benim için ayni zamanda bir sosyal sorumluluk projesi. İnsanların temel sorunu olan araç ihtiyacını Wowwo’nun gerçek anlamda karşılıyor olmasından dolayı heyecanla ve hevesle bu projede yer aldım. Ayrıca bu projenin Türkiye ekonomisine katkısı olduğunu düşünüyorum. Şu anda Turkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik süreçte bu çapta yatırım yapan bir firmanın reklam yüzü olmaktan ayrıca gurur duyuyorum. Aynı zamanda Wowwo için severek bestelediğim “Al Arabanı Git” şarkısını yaparak bu projenin sadece reklam yüzü olmadım projenin her anlamda destekçisi olmaya çalıştım" diye konuştu. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow