hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Zam yağmuruna hazır olun"

    Zam yağmuruna hazır olun
    expand
    KAYNAKDHA

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, "Seçim sonrasında eğitimden sağlığa kadar istisnasız bütün emtialar çok büyük zam ile karşı karşıya kalacak. Seçimden sonra zam yağmuruna hazır olun" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MHP Milletvekili Hasan Ali Kilci, suni ve gerçek dışı hamleler ile piyasaların uyutulduğunu, Türkiye'nin 1 Kasım seçimleri sonrasında çok ciddi zamlar ile karşı karşıya kalacağını ileri sürdü.

    Vatandaşı bekleyen büyük zamların sorumlusunun AK Parti olduğunu kaydeden Kilci, şöyle konuştu:

    "AKP reel ekonomiyi iyi okuyamayarak, seçim kaygısıyla, yapılması gereken ekonomik organizasyonları yapamadı. Son bir yıldır Türkiye'de normalde yapılması gereken zamlar yapılmadı.

    ABD'den Türkiye'ye "damping" incelemesi

    Petrol ve dövizden kaynaklanan varyasyonlardan, rantiyecilerin oyunlarından, ülkemizin çarpık ekonomik yapılanma ile yönetilmesinden, TÜİK'in yanlış verilerinden kaynaklı hemen seçimler sonrasında eğitimden sağlığa kadar istisnasız bütün emtialar çok büyük zam ile karşı karşıya kalacak.

    Seçimden sonra zam yağmuruna hazır olun. Bunu herkesin şimdiden bilmesini istiyorum. Aziz milletimiz tüm bu gerçekleri görerek ve bilerek iyi değerlendirmeli sandıkta da kararını ona göre vermelidir. Çünkü Türkiye resmen iflas etmiş müflis tüccar konumundadır."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow