hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türkiye’nin ilk toptan ambalaj satış sitesi Ambalaj Store

    Türkiye’nin ilk toptan ambalaj satış sitesi Ambalaj Store
    expand

    Türkiye'nin toptan ambalaj malzemesi satışı yapan ilk e-ticaret sitesi olma özelliğini taşıyan ambalajstore.com; temizlik malzemeleri, endüstriyel kağıt ürünleri, hijyen ürünleri, temizlik kimyasalları, temizlik aparat ve cihazları gibi birçok ürünün toptan ve şimdi de perakende kanalı ile, satış faaliyetlerine aralıksız olarak 2011 yılından bu yana hizmet vermeye devam etmektedir.

    Pandemi dönemiyle birlikte internet üzerinden alışveriş taleplerinin artmasıyla birlikte alt yapısını daha da güçlü hale getiren firma, kargo hizmetinin ulaşabildiği Türkiye’nin en ücra köşelerine dahil ambalaj ve temizlik ürünlerinin tedariğini yapmaktadır. Ambalaj Store, hafta içi günlerde saat 14.00’e kadar yapılan tüm müşteri siparişlerini aynı gün Kargoya teslim etme hizmeti verebilmektedir.

    Güvenlik ve garanti

    Siteye üye olmak için girilen tüm bilgiler Ambalaj Store tarafından 3. parti firma veya kişilerle asla paylaşılmamaktadır. Site aynı zamanda Ticaret Bakanlığı ETBİS bilgi sistemine de kayıtlıdır.

    Alış-veriş esnasında kullanılan banka kartları/kredi kartları bilgileri 128 Bit SSL protokolü ile korunmaktadır. Firma bazı dönemlerde müşterilerine ve üyelerine kampanya bilgileri, yeni ürünler hakkında bilgiler ve promosyon bilgileri göndermektedir. Üyeler, bu gibi bilgileri alıp almama konusunda her türlü seçimi üye olurken yapabilir ve sonrasında hesap bilgileri bölümünden bu seçim değiştirilebilmektedirler. Online olarak www.ambalajstore.com üzerinden satın alınan ürünler imalatçı ve ithalatçı firma garantisi altında olup satın alınan ürün ile birlikte firma tarafından gönderilen fatura, garanti belgesi yerine geçmektedir. Satın alınan ürün ya da ürünler ambalajı açılmadan teslim tarihinden itibaren 14 gün içerisinde iade(cayma hakkı) edilebilir.

    Sadık Müşteri Fiyat Uygulaması; Toptan 5

    Siteden yapılan alışverişlerde 5 adet fiyat kademesi sunuluyor. Siteye üye olduktan sonra toplamda 5 kez satın alım sağlayan müşteriler 5 fiyat basamağına erişiyor. Böylelikle çok daha avantajlı ve uygun fiyat seçeneklerine ulaşabiliyorsunuz.

    Toptancı fiyatı sitedeki ürünlerin görünen fiyatıdır. Ürünlerin Toptan1’den başlayıp Toptan 5’e kadar varan fiyat aralığı mevcuttur. Üyeler ilk alışverişte toptancı fiyatı üzerinden ürün satın alırken bundan sonraki her alışverişinde bir fiyat basamağı atlar. Toptan 5 en son fiyat basamağıdır.

    Ürünlerin, Toptan 5 fiyatı ile toptancı fiyatı arasında yaklaşık olarak yüzde 4 ile yüzde 6 arasında daha düşük fiyat farkı bulunuyor.

    e-ticaret uygulamaları

    Ambalaj store; e-ticaret sektöründe özellikle ev dışı tüketime yönelik olarak, pazaryerleri satışı stratejilerinin dışında sektörel ihtisaslaşmayı öne koyarak müşterilerine tedarik sağlayan bir firmadır.

    Ayrıca e-ticarette kullanılan; sepette indirim, puan ve hediye çeki uygulaması, kampanyalı ürünler, promosyon ürünleri, gibi indirim uygulamalarını müşterilerine sunmaktadır.

    www.ambalajstore.com adresinden firma hakkında daha detaylı bilgi alabilir ve 0530 609 62 88 numaralı WhatsApp İrtibat Hattı’ndan ya da 0850 223 80 83 numaralı hat üzerinden firma ile iletişime geçebilirsiniz.

    *İlandır

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow