hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yalova’ya 400 yataklı hastane için proje ihalesi yapıldı

    Yalova’ya 400 yataklı hastane için proje ihalesi yapıldı
    expand

    Yalova’da inşa edilecek 400 yataklı yeni devlet hastanesinin proje için ihale gerçekleştirildi. 6 firmanın teklif verdiği ihalenin kazananının daha sonra kamuoyuna duyurulacağı açıklandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yalova’ya inşa edilecek 400 yataklı Devlet Hastanesi’nin proje ihalesi yapıldı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

    İhalenin kazananı ise tekliflerin incelenmesinin ardından kamuoyuna duyurulacak.

    İhaleyi kazanan firma hemen çalışmalara başlayacak. Projenin çizilmesinin ardından yapım ihalesi gerçekleşecek.

    İnşa edilecek hastaneyle ilgili açıklamayı AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak yaptı. Yapılan bu ihale ile Devlet Hastanesi’nin yapım sürecinin resmen başlamış olduğunu belirten Öztabak, şunları söyledi:

    "2002 yılından bu yana sağlık alanında reformlar yapıldı. Ulaşılabilir ve tamamen ücretsize yakın bir sağlık hizmetiyle hükümetimiz çok büyük bir değişim yakaladı. Dönemimizde hastane binaları yenileniyor. Yalova’mıza yeni hastane yapılıyor. Otel konseptinde 400 yataklı, 237 odası tek kişilik yoğun bakım üniteleri, diyaliz üniteleri ve kadın doğumla birlikte ameliyathanesi bulunan hastanede geniş acil üniteleri ile müşahede odaları bulunacak. Poliklinikleri ile birlikte modern bir hastane olacak. Böyle güzel yatırımları milletimizin hizmetine sunduğumuz için son derece mutluyuz. Yalova’mıza hayırlı olsun." 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow